×

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/common.inc 394 sor).
Hajót építünk. Nem azért hívunk, hogy fát vágj, szerszámot készíts,
feladatokat hajts végre. Helyet kínálunk a fedélzeten,
hogy együtt fedezzük fel a távoli végtelent.
我们建造了船。并不是砍了树、造了工具、完成了任务。
而是我们在甲板上开辟了空间,为了一起追寻远方的无穷尽。


Hiszünk abban, hogy a közös gyakorlás-, és alkotás izgalma összehozza az embereket még akkor is, ha a Föld két oldalán születtek. A kultúra, a kulturális örökség mienk, embereké - belőlünk fakad, általa leszünk azok, amik vagyunk, ahogy élünk ebben a világban. Hiszünk abban, hogy közösen többek vagyunk, amelyet a 2013 Holdújév fesztivál, mint a CEE régió első nemzetközi Kínai Újévi Ünnepe is bizonyított. a Kínai Művészeti Központ minden szervezet felé nyitott, őszinte és aktív partnerséget ajánl. Tarts velünk Te is!

Partnerprogram

Törekszünk arra, hogy régiónkban sikerrel-, elsősorban a keleti kultúra és oktatás területén működő Intézményekkel közösen dolgozzunk. Olyan együttműködést alakítottunk ki, melynek célja, hogy minél több minősített szervezet vegyen részt a jelentősebb társadalmi eseményeken. Közösen, közös munkával segítsük az oktatás, az ismeret-, és tudásmegosztás színvonalának fejlődését, a kulturális értékek tevékeny megőrzését. Közös platformot alakítunk ki, ahol minden csatlakozó szervezet megtalálja a saját értékeinek, tevékenységeinek közvetítéséhez megfelelő utat. Ahol mégis, közösen alakítjuk a magyar - kínai kapcsolatok sokszínű viszonyait, segítve az Intézmények, érdeklődők és országok közti hatékony, tiszta kommunikációt. Együtt többek vagyunk!

intézményi regisztráció
SAJTÓ ÉS MÉDIA

Kínai Nemzetközi Rádió (CRI) Magyar Szekció

CIVIL Ráódió

Xin Dao Bao - Új Szemle

eAGENT

► FengHuang Television

CCTV 4 Channel

XinHua Shi - ÚjKína Hírügynökség

► OuYa XinWenBao - Európa Ázsia Hetilap

WenSiTa - Piac

► TV Paprika

VITAL TV

Magyar BUDO

World Chinese

China News

PEOPLE (China)

Kao Shi

(...)