×

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/common.inc 394 sor).
Elköteleztük magunkat a kínai kultúra és művészetek iránt. Küldetésünk az együttműködések elősegítése, a művészetet bemutató programok támogatása. Kölcsönös bizalmon és elfogadáson alapuló hosszú távú együttműködésben hiszünk, e szellemben dolgozunk, mert úgy gondoljuk, a kultúrát szerető és tisztelő emberek tesznek a legtöbbet a jövőért, a fejlődésért. Mindennapi munkánk a két ország közötti kulturális cserekapcsolatait erősíti. Törekszünk a kínai kultúra és művészetek tisztább és mélyebb képviseletére mely során szakmai csoportokat, oktató-gyakorló közösségeket, iskolákat hoztunk és hozunk létre.

Céljaink  - 中心目标

... közt elsősorban az oktatás és az oktatási lehetőségek folyamatos bővítése áll. Gyakorló közösségek, iskolák létrehozása és e műhelyek működtetése mellett a kínai kolóniával (és partnereinkkel) olyan művészeti programok színpadra állítására törekszünk, amelyek bemutatják a kínai és magyar kultúra sajátosságait-, az egyes művészeti ágban feltáruló közös gyökereket. Folyamatos társadalmi munkában aktívan segítjük azt a törekvést, amely a multikulturális alkotó-, és előadó művészet fejlődését segíti – legyen az bármely szervezetnél, intézménynél. Térítésmentes oktatási programjainkkal (sport, művészeti oktatások) a káros szenvedéllyel élők testi és lelki egyensúlyának helyreállításához, az egészséges élet kialakításához és fenntartásához kívánunk hozzájárulni.


₪ 2013 Holdújév Fesztivál - Millenáris Park Nagyszínpad ₪

2004-től a folyamatos kínai látogatásaink során számos nonprofit szakmai szervezettel alakítunk ki együttműködést-, baráti kapcsolatot. Ezen együttműködések jelentik egyrészt azt a szakmai hátteret, amelyekre iskoláink, műhelyeink tevékenységeik során támaszkodhatnak. Az évente többszöri kínai látogatásaink-, illetve kínai művész-delegációk magyarországi fogadása a fejlődés lehetőségét jelenti számunkra. Általuk a kínai–magyar baráti kapcsolatok és kulturális csere erősödik. Nemzetközi közösséget formálunk.


₪ ZhangYu művésznő (k), a Kamarazenekarunk vezetője-, tanára, és Zhang Liman (b) a MÜPA Nagyszínpadán ₪

…nem a kihívás határozza meg kik vagyunk és mivé leszünk, hanem
az a mód, ahogy szembenézünk a kihívásokkal. ...并不是挑战决定我们是谁,
我们将成为谁,决定这一切的是我们对待挑战的方式。

Társadalmi felelősségvállalás  - 社会责任

Társadalmi Felelősségvállalás arról szól, amit közösségként és egyénként egyaránt a társadalomért teszünk programjainkkal, a közérdekű elkötelezettség mentén. Sikereinket akkor tekintjük valóban sikernek s tarthatóak fent hosszútávon, ha az oktatási-, prevenciós tevékenységeinkkel az ismeretek bővíthetőek, sokszínű szokások és kultuszok megérthetőek, a lojalitás és tolerancia erősíthető. Értékteremtő Közösséggé válunk, ha gondolkodásunkban és tetteinkben szem előtt tartjuk társadalmunk hosszú távú érdekeit. Szakmai szervezetekkel e két nemzet értékeinek, őrzött kincseinek, művészetének és folklór kultúrájának megismertetését segítjük, mely fontos a kínai közösség számára is.

Társadalmi szerepvállalásCégeknek  - 企业合作

A Központ gyakorlói minden évben több előadást tartanak a művésztanárok és meghívott neves művészek rendezésében. Közönség előtt tartott komplex előadásokban adnak számot tudásukról, elért képességeikről az évfolyamra jellemző tananyag mentén. Az előadások, produkciók egy-egy terület (pl. színpadi mozgás, ének- és hangképzés, harcművészeti bemutatók, kamarazenekari koncertek stb.) vagy több terület komplex (adott mű multikulturális színpadi megjelenítése) bemutatására épül. E területen évről évre fejlődünk. Nemzetközi trendeknek megfelelően állítunk össze olyan produkciókat, amelyek élményt nyújtva közvetlenül segítik az ismeretmegosztást. Két évtizedes tapasztalattal partnerként állunk mindazok mellé, akik a média, sajtó, vagy a kulturális rendezvények-, társadalmi események sajátos eszközeivel kívánják bemutatni a távol-kelet varázslatos világát, illetve az egyes művészeti ágakat. Cégek-, Intézmények, Iskolák programjait művészeti produkciókkal színesítjük.

Programjaink ► ezen az oldalon tekinthetőek meg és foglalhatóak!


₪ Zhang Wei Mester a Kínai Kalligráfia Iskola vezető oktatója a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) Megnyitó Ünnepén ₪

₪ színpadi előadások vendégművészekkel ₪

₪ kamarazenekari és zenekari koncertek ₪